Media

LAMS

Media og presse LAMS - En skole, en fremtid

Bilder og videoer fra LAMS

Vi har samlet noen bilder og videoer fra LAMS-skolen som vi håper vil gi deg et innblikk i hvordan elever og lærere har det på skolen.


Er du journalist, freelancer eller rett og slett bare har lyst til å bli bedre kjent med LAMS? Vi ønsker alle henvendelser velkommmen og kan kontaktes på lams@lams.no.


Husk at du finner mange flere bilder og videoer på Facebook og Instagram.

Presseklipp

Vi har samlet et utvalg presseklipp fra LAMS sine rikholdige 20 år. Journalister fra TV, radio og aviser/magasiner har besøkt LAMS og videreformidlet historien vår. Vi håper disse vil gi deg et innblikk i hva LAMS handler om.

Historiske bilder

Her har vi samlet noen historiske bilder fra LAMS sin 20-årige historie. Det hele begynte i 1996 med fem klasserom og 150 elever... I dag, 20 år senere, har vi over 30 klasserom, et bibliotek, en skolehelseklinikk, og 700 elever. Klikk her for å se historien vår i bilder.

Videoer fra LAMS

Vi har samlet noen morsomme videoer og lysbildeshow fra LAMS-skolen. Husk å skru opp volumet og få med deg stemmene og den flotte musikken også. God fornøyelse!

Skolen vår

Se bilder av skolebyggene ved LAMS, deriblant førskolen "Alma & Selma Block", biblioteket "Laila Library", skolehelseklinikken "Noor Health Care Centre" og det nyopprettede naturfagsrommet.

Stars of LAMS 

Ved LAMS er det mange stjerner. Her kan du treffe noen av dem.

I vår videoserie som vi har kalt Stars of LAMS kan du møte unge stjerner som deler litt om seg selv. God fornøyelse!

Stilftelsen LAMS (LAMS Foundation - Norway)

Løvenskiolds gate 8b, 0263 Oslo, Norway

Org.nr 982405955, Kontonr. 6188.56.69742, Vipps #544498

Bilder: Vi er LAMS

Vi har samlet noen bilder av de nærmere 700 elevene ved LAMS. God fornøyelse! Klikk her for å se billedserien.

Speakers' Corner

Det originale Speakers' Corner ligger i Hyde Park i London. Plassen er tradisjonelt et sted for taler og debatt. Men også LAMS-skolen har sitt eget Speakers' Corner i skolegården. Der oppfordres elever og lærere til å snakke fritt, debattere og diskutere. Klikk her for se flere bilder og en video fra Speakers' Corner på LAMS.