Støtt oss

LAMS

Støtt oss

LAMS - En skole, en fremtid

Vil du bidra?

Vil du bidra til å sikre jenters og gutters rett til kvalitetsutdanning?

Vil du bidra til å gi jenter en fremtid?

Vil du støtte LAMS?


Vi mottar ofte henvendelser om hvordan man best kan støtte LAMS, og dermed bidra til å sikre jenters og gutters rett til kvalitetsutdanning. Det er minst tre måter du kan bidra:


  1. Bli LAMS Ambassadør
  2. Bidra med en enkeltgave eller arranger en innsamling/auksjon
  3. Kjøp BOKHARI-produkter


Alle innsamlede midler til LAMS-skolen forvaltes av Stiftelsen LAMS i Norge, som bidrar til den overordnede driften og videreutviklingen av skolen. Stiftelsen forvalter alle innsamlede midler iht dets vedteker, formål og handlingsplan, og sikrer dermed effektiv bruk av midler. Stiftelsen LAMS er registrert i Stiftelsestilsynet.


Kontonummer i Norge for gaver og bidrag til LAMS er 6188.56.69742. Vipps-nummer #544498


Vil du vite mer? Kontakt oss på lams@lams.noBli LAMS Ambassadør


Å bli LAMS Ambassadør er en enkelt og sikker måte å støtte LAMS sitt arbeid. Som Ambassadør er du med å sikre kvalitetsutdanning og en fremtid for tusenvis av jenter og gutter ved LAMS, bidra til bærekraftige og framtidsrettete arbeidsmuligheter for jenter etter endt utdanning, samt å ta globalt samfunnsansvar. Klikk her for å lese mer.

Bidra med en enkeltgave


Vi er glade for alle bidrag til LAMS, store og små. Dette kan være alt fra mindre engangssummer som bidrar til kjøp av bøker til skolebiblioteket, til større bidrag som kan finansiere større initiativ som innkjøp av datamaskiner eller restaurering av lekeplassen eller klasserom. Eller hva med å arrangere en auksjon eller innsamling til inntekt for LAMS? Kontonummer for gaver og bidrag til LAMS er 6188.56.69742

Kjøp et Bokhari-produkt


Du kan også støtte LAMS, og samtidig bidra til livsgrunnlaget til lokalsamfunnet, ved å handle Bokhari-produkter som lages av foreldrene til elevene vegg-i-vegg med skolen. En spennende kolleksjon med tekstilprodukter er nå til salgs hos Kid Interiør, i butikk og på nett. Grytekluter, bordbrikker, tepper, løpere, bærenett. Bærenettene våre finner du også hos Jernia. Salget av Bokhari-produktene bidrar til driften og videreutviklingen av LAMS.

Stilftelsen LAMS (LAMS Foundation - Norway)

Løvenskiolds gate 8b, 0263 Oslo, Norway

Org.nr 982405955, Kontonr. 6188.56.69742, Vipps #544498